SOMMAR

2013-05-25 @ 08:41:47
GODMORGON! LITE KONSTLIGT ÄR DET ATT JAG har mest lust att skriva här på bloggen på morgonenen. Jag tror att det har och göra med att jag inte har hunnit tagit in massor med ny information. Allt är samlat och sorterat under natten och då är det bara att skriva på! Haha ja det kanske blev en liten flummig inledning men så får det bli i dag. 
Jag tycker iallafall att det är sommar nu. Våren var fruktansvärd för min del då jag spenderade lite tid på akutmottagningar. Jag fick hjälp att andas med syrgas på grund utav att jag reagerade så strark på pollen i år. Nu mår jag mycket bättre då det är så mycket som har slagit ut på träd och buskar. Så ja, nu är det sommar! Värmen är här, jag har SEMESTER, och i morgon bitti åker jag och mina bästa tjejer till Barcelona! 
 
Så idag är det lite fix som står på schemat. Jag har precis klivit upp så jag ska käka lite nu sen möta upp tjejerna i stan. Vi ska shoppa lite grejer till resan, växla pengar och käka en semester lunch tillsammans. 
 
Här är ifrån igår då vi hade chark kväll hos Rebecca, Emma och Lisa ♥♥
 

TRÄNING

2013-05-02 @ 22:31:22
GOD KVÄLL! FAN VA SKÖNT DET känns med träningen nu. Jag känner hur jag kommer närmare mina mål och jag ser och känner resultat. Det som jag fick en lite wow upplevelse av under kvällens gym pass var då jag under löpningen kunde slappna av samtidigt som jag sprang. Det kändes inte jobbigt hela tiden under löpningen utan jga kunde faktiskt slappna av och tänka på annat. UNDERBART!
Jag testade även lite nya maskiner för benstyrka i dag då jag besökte fittness24 på friidhemsplan där jag inte hade varit tidigare. sjukt frächt och jätte stort, jag rekomenderar det verkligen! det var skönt att det låg så nära där jag bor också. 
 
Imorgon ska jag upp kl 05.00 för jobb sedan på eftermiddagen kommer Pappa, Anna och Pehr. Det ska bli så sjuuuuukt kul och jag har länktat efter familjen min. Nu ska jag krypa ner i sängen puss puss ♥
 
Mina grymma tränings pjucks från oasics / stadium.
 


SEG MEN LYCKLIG

2013-05-01 @ 22:53:35
GODKVÄLL VÄNNER, GUD VAD seg jag blir utav all pollen som fladdrar omkring i luften just nu, man blir ju även lite seg och trött av pollen medicinen också. Men inte deppar jag för de, jag är väldigt glad faktiskt! Allt är så kul och bra för tillfället. Det är så mycket som jag ser framm emot. I morgon kommer Rebecca och hälsar på på jobbet, i helgen kommer pappa, Pehr och Anna och snart åker vi utomlands. Inte nog med det sommaren är på ingång! 
Sov sött ♥
Stockholm står i blomm! 
 

RSS 2.0