TACKSAM

2014-02-28 @ 19:27:17
HEJ HEJ PÅ ER. Idag har varit en härlig dag. Jag var bjuden på mitt "hej då fika" hos det företag där jag jobbade på, hos deras kund. Dom hade fixat tårta och presenter. Jag är oerhört tacksam över att ha fått lära känna all dessa människor på företaget och många av dem har blivit mina vänner! Tack för att ni finns i mitt liv! 
Nu ska jag kila ner och köpa lite sushi och sen bänka mig framför Let´s dance! 
 
Dessa fin fina övrhängerna fick jag av mina närmsta kollegor på HP. Super fina! Tack!
 

INREDNINGSFÖRVIRRING

2014-02-28 @ 09:53:00
GODMORGON PÅ ER, HOPPAS NI HAR SOVIT GOTT. De flesta av er är är nog på jobb eller solka nu, bra jobbat! Själv sitter jag hemma och laddar inför ett svettigt pass på gymmet. Jag har ju varit ledig denna vecka på grund utav att jag börjar på ett nytt jobb nästa vecka. Äntligen. 
Ikväll kommer Mamma och Micke ner och ska vara hos mig hela helgen, vilken mega lyx! Jag har länktat så sjukt mycket. Men innan de ska jag hinna gå på hej då fika på jobbet, gå på bio med Emma och försöka få någon ordning i min inredningsförvirring. 
Rebecca och jag bor ju i samma lägenhet och hon är super duktig på att inreda. Hon kan liksom se alla saker på plats i huvudet väldigt konkret. Hon har inrett sitt sovrum super fint och nu håller vi på med vardagsrummet. Visst jag är med och tycker till jag me men Rebecca vet verkligen vad som blir fint. Om vi ska prata lite om min förvirring då. Det är så att jag inte kommer till skott med mitt sovrum och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det rent konkret. Jag vet vad jag vill ha för kännsta och vilka färger och så. Iallafall så hjälpte Rebecca mig i går med att styra upp mina tankar lite så att jag kommer till skott någon gång. Jag har även gjort en tidsplan och en budget. 
 
Det är svårt att förklara när ni inte har sätt mitt sovrum men det skall in en kreativ del iform av ett skrivbord. Sen blir det en lugnare del med sängen en underbar matta och en vägg täckt av ett underbart tyg. JA! NU ÄR DET KLARA FÄRDIGA GÅ! BÖRJA INREDA :) 
 
 
 

HÄRLIG HELG

2014-02-24 @ 17:13:14
HEJ PÅ ER! HAR NI HAFT EN BRA HELG? Det har jag! Rebecca fyllde 21 år i lördags och det har vi fixat med hela helgen. vi började med en brunch på Marie la veau vid Mariatorget, dom har helt sjukt goda cheesburgare där. Jag rekomenderar starkt att gå dit. Senare på kvällen kidnappade jag Rebecca och med ögonbindel och musik i öronen förde jag henne till Jacklins lägenhet där tjejerna hade fixat super fint med ballonger, sushi och glad stämning. Vi hade som tema att alla skulle ta med en drink var, jag tog med min favvo Mojito! Söndagen var lugn, jag och rebecca tog en prommis så tog vi det bara lugnt. 
Hela dagen i dag har jag spenderat med fina Lisa. Vi har varit väldigt produaktiva i dag, lagat god lunch och sökt jobb hela dagen. Jag skall börja på mitt nya jobb nästa vecka och jag ser fram emot det massor! 
 
 

EGO

2014-02-13 @ 21:50:14
GOD KVÄLL. IMORSE BLEV JAG SLAGEN av en ganska intressant tanke. Jag har varit medveten om detta ganska länge tror jag efter som att min mamma alltid har givit mig detta råd: -Va lite ego iblan, det måste man. Jag brukar tycka att det låter hårt, inte så snällt mot mina med människor. Både dem jag har nära mig och för de okända personer som jag möter varje dag. Men i dag tror jag att kronan trillade ner lite hos mig. Det jag kan styra över i mitt liv är mig. Jag kan inte styra någon annan, visst jag kan påverka och jag blir påverkad av miljön och människor runt mig. Men mitt liv, beslut och min lycka är det bara jag som kan styra över. Om det är något som gör att jag inte mår bra eller är olycklig så är det ingen annan än mig själv som kan ändra den kännslan. 
Som jag skrev så har jag tänkt och varit medveten om detta innan men jag har aldrig riktigt lagt ner tid på att tänka på det. Det låter hårt men ibland, kanske oftare än vad man tror så måste man vara lite med egoistisk. Självklart inte till den grad att det sårar andra människor eller liknande. Men men måste se till att inte såra sig själv. 
Min tid är det jag har, jag har bara ett liv och det är upp till mig att göra det så bra och underbart som jag vill ha det! 
 
Tack och god natt.
 

TRÄNINGS TANKAR

2014-02-12 @ 21:01:00
 
 
NU ÄR JAG TILLBKA IFRÅN träningen och jag måste dela med mig av några tankar jag har fått kring det. Just träningen alltså. Jag tycker att det är jätte kul att träna och röra på kroppen men jag har inte gymmat så länge. Något som jag tycker är lite jobbigt eller lite irriterande är hur pass mycket jag påverkas utav andra när det kommer till träningen och mål innom träningen. Jag har svårt att sätta upp mina egna tränings och kost mål, jag följer istället efter andra i många fall. Vilket inte har givit så bra resultat kan jag tycka. 
Det är ju bra att få insperation till en varierad träning för på så sätt får man ju mer energi. Men jag måste börja sätta upp mina egna mål med vart jag vill komma. 
 
Jag tänker inte sätta upp dom här och nu men några saker som jag skall tänka på när jag sätter mina mål är att 1) inte sätta för många och orealistiska mål. 2) Förbättra min kondition och komma på något roligt sätt att träna kondition på. 3) Släpp tränings hettsen och träna för att det är bra för mig.
 
Det skall bli roligt att testa någon ny konditions tränings form. Jag tränar just nu spinning och body combat som kondition och CXworks och boxning som styrka. Spinningen har jag svårt med, över huvudtaget är kondition inte min starka sida. Jag ska iallafall testa et tnytt pass i morgon som heter GRIT, ett pass med högt tempo och intervall träning. Spännande! 
 
 
 
 
 

KREATIVITET

2014-02-12 @ 18:13:46
DE SENASTE DAGARNA HAR JAG kännt mig väldig nära mina kännslor, jag har tänkt mycket, speciellt på morgonen. Jag har också kännt att jag har varit väldigt påverkad av intryck omkring mig. Jag antar att det är så ibland i vissa perioder i livet. Det som är konstligt är att jag inte har kommit fram till något speciellt. Vanligtvis när jag känner många kännslor eller när jag är inne i en period då jag påverkas extra mycket av min omgivning så brukar det komma ut ur mig i någon kreativ form. Jag skapar då. Syr, målar, skriver, dansa, diskurerar eller liknande. Men nu har det gått flera månader utan att det har hänt något. Det känns så himla konstligt. Det är som att det är ett stopp som jag inte kan ta ig förbi. 
Det känns lite som att jag står stilla och trampar och de föändringar som jag gör känns okej men inte mer än så. Jag har för lite kreativitet i mitt liv för tilfället och det måste jag ändra på nu! 
 
Nu ska jag gå på gymmet så att jag slipper tänka ett tag och frigöra lite endorfiner. hej hej!
 
 
 

RSS 2.0