MORGONSTUND.

2012-08-31 @ 10:53:00

GOD MORGON PÅ ER! Jag har tänkt lite på de här med vilken som är min bästa tid på dygnet och för några år sedan skulle jag helt klart ha sagt att natten var bäst. Jag var alltid nattugglan som satt uppe längst. Men nu när jag tänker efter så njuter jag nog som mest av morgonen. Helst de dagar som är lite grå och regniga som i dag, de riktiga höstmornarna. Allt är och så lugnt och stilla och dagen har inte börjat än vilket betyder att det är massor med hädelser som väntar. 

 

Vilken tid på dygnet är det då ni trivs som bäst? HUVUDSTADEN

2012-08-29 @ 12:37:44
GODMORGON, eller ja god förmiddag kanske. Nu när jag är ledig så tappar man ju lätt rutinerna med att kliva upp i tid, jag har också blivit lite förskyld så jag har inte tränat sedan förra veckan vilket också gör att jag bli väldigt trött. 
Som rubriken säger så befinner jag mig i Stockholm hos mina fina tjejer! Det är supermysigt verkligen och i dag är alla lediga ifrån jobb så vi får se vad vi hittar på idag (jag hoppas på ett besök hos tekniska museét eller liknande) 
När jag vaknade i dag så var det 22 grader varmt och sol så jag satte mig på balkongen och njöt av de sista sommar solstrålarna för jag vet att när jag kommer tillbaka till Östersund så är det nog höst på riktigt. 
 
 

NYSTART

2012-08-12 @ 16:59:00

HEJ, SÅ ÄNTLIGEN ÄR DET DAX! Jag har bloggat i ca 5 år nu på min andra blogg luciasslott.blogg.se. Nu känner jag att det är dax för en nystart inom bloggandet, så här är den. Jag kommer att skriva om vad jag gör om dagarna, produkter jag gillar, saker jag köpt mm. Jag kommer också att ta upp ämnen som jag tycker är intressant att prata om, som gör mig glad eller upprörd.

Jag tycker att det känns superkul att få börja blogga igen och jag hoppas att ni också tycker att det ska bli roligt att få läsa om mig och mina intressen. Om ni har frågor om mig eller något som jag skrivit om i bloggen så är det bara att skriva en kommentar.

RSS 2.0