HELG I VÄSTERÅS

2012-10-20 @ 23:33:09

HEJ! JAG BÖRJAR SE ETT LITET MÖNSTER här i bloggen, nämligen att mina uppdateringar bara sker på helgen. Det beror nog mest på mitt nya jobb, det har varit så mycket nytt så att jag har varit så trött, där av ingen uppdatering men det skall ändras på! Min helg har varit TOPPEN! Den är ju inte slut än men hittills har den varit väldigt lyckad. Jag är i Västerås med min släkt hon min faster och har det trevligt. Dom har nyss köpt ett underbart hus här. Jag åker dock hem i morgon trots att jag skulle vilja stannat längre, men men på måndag är det jobb. You got to do what yo got to do! Nu ska jag krypa ner i sängen. Sov gott!


REGNIG SÖNDAG

2012-10-14 @ 20:01:08
HEJ VÄNNER! Ja nu har söndagen snart tagit slut och jag ska inta sängen. Jag jobbar på och är helt slut på kvällen, det är så mycket att lära och ta in. I dag träffade jag Jessica på centralen innan hon skulle hem till Östersund. Jag hade en mysig fika med bästa kussen Jeffi i lägenheten och så kom min faster på ett snabb besök men en lite pressent, nämligen ett nytt soff föverdrag. Så nu är min soffa höstigt röd och fin! Annars har jag haft sjukt mycket hemlängtan i dag men jag hoppas jag känner mig lite bättre i morgon. Nu SOLSIDAN, hej hopp! 
 
 
 

YOU ROCK A LOT OF POLKA DOTS

2012-10-07 @ 17:33:04
LONG TIME!  DET VAR ETT TAG sedan nu. Hur är läget med er? Jag mår toppen! lägenheten har blivit super mysig nu och jag kommer snart upp med biler (eller eventuellt en video) på hur det ser ut i mitt lilla crib. Dagarna rullar på och jag är glad. Sandra har kommit hem ifrån norge och det är så underbart att umgås med henne igen. Jag har även fått jobb vilket känns helt underbart, jag trivs super bra och lär mig nya saker varje dag. FUN! Jag har börjat kolla runt lite på lindyhop kurser också så den 15de ska jag på öppethus och dansa Lindyhop. ÄNTLIGEN!
I helgen har jag sovit sjukt mycket, hjälpt Lina på en loppis i Solna (nordens största loppis), hängt med Sandra och solna tjejorna. I dag har jag bara softat i lägenheten med rebecca och sandra och kollat TV, har även tagit tag i ekonomin och styrt upp en budget. En skön helg helt enkelt. I morgon är det jobb 07.00 HEJ HEJ.

RSS 2.0