FIXA HÅRET

2013-09-30 @ 19:43:06
HALLÅ HALLÅ, JA DÅ VAR DET MÅNDAG. Det känns inte riktigt som det eftersom att jag jobbade igår. Det var fullt ös i dag på jobbet och jag hade riktigt kul! Dock så känner jag att jag är lite sjuk, eller iallafall på väg att bli. Men i morgon börjar jag med min hälls månad utan socker och alkohol så då kommer jag säkert bli helt frisk!
Jag har tjuvstrtat lite med hälso månaden ikväll faktiskt. Jag lagade matlådor med morotsoppa på ett reccept som jag gjort själv. Super gott och bra när man är förskyld! Morot, lök, inefära, kanel, spiskummin och sallt/peppar. Mixa med stavmixer, klart! 
 
Den här veckan kommer att bli ganska lugn på kvällarna eftersom att det är nytt på jobbet och så men på onsdag ska jag till Loppan och klippa och färga mitt hår! Det ska bli så skönt att få fixa till sig nu till hösten! Jag vill inte färga så jätte annorlunda, men jag vill ha lite mörkare. Typ som på bilden nedan. 
 
Nu tänkte jag tappa upp ett bad så att jag blir riktigt avslappnad, Kram 
 
 

FÖRSTA SÖNDAGEN DEN HÄR HÖSTEN

2013-09-29 @ 11:33:58
GODMORGON, JA MAN FÅR FAKTISKT säga godmorgon kl 11.30 på söndagar haha! Nu är det den bäsa årstiden tycker jag, jag gillar ju alla årstider med jag tycker att hösten är perfekt! Det här är ju första söndagen den här hösten. NU har löven börjat fårr färg och luften är så där härligt krispig. 
I går hade jag och Emma mys kväll, jag var hos henne och blev bjuden på fin middag, lövbit och bea! kl 21.00 gick vi på bio. Vi såg Justin Timberlakes nya film Runner Runner. JAg tyckte att den var seg att komma in i och när man väl började tycka att den var okej så var den slut. Så ja jag tyckte inte att det var så bra. Jag kommer inte se den igen iallafall. Men det var mysigt med en bio kväll iallafall! 
 
Nu ska jag fixa mig lite och städa igenom lägenheten innan jag åker på jobbet en sväng! Ha en fin Söndag! Puss  
 
 
Nu nä det är höst kan jag använda mina nya fina skor! Från Blundstone.
 

LYSER MED MIN FRÅNVARO

2013-09-28 @ 18:18:28
HEJ PÅ ER! JAG KÄNNER att jag lyser väldigt mycket med min frånvaro här, men som ni vet så har jag ju flyttat nyligen. Jag bor nu mera tillsammans med Rebecca i solna. Jag trivs så sjukt bra här! Det är lugnt, nära till jobbet och super kul att bo tilsammans med min bästa vän! 
Det händer mycket i mitt liv nu vilket jag gillar men det tar mycket kraft. Vi håller på att intreda lägenheten, köket och badrummet är så gott som klart med vardagsrummet kräver lite mer energi. Jag kommer att lägga upp bilder senare när allt är lite mer klart. 
 
Det har hänt en hel del på jobbet också, mycket roligt och spännande som är på gång nu! Jag jobbar på ett café/Restaurang i Solna, jag vet inte vilka som har koll på det så det är lika bra att jag berättar, haha. Det som har hänt är iallafall att restaurangen har bytt ägare. Så de nya ägarna kommer att tillträda på måndag, men jag skall jobba en stund redan i morgon för att få saker och ting i ordning eftersom att det är mycket som kommer att ändras så är det mycket som skall fixsas tills nyöppningen. 
Ja jag orkar inte gå in på allt kring jobbt här eftersom att det är så invecklat och internt men jag ville iallafall berätta lite. Det ska iallafall bli super roligt med lite nytt, med nya förändringar och utmaningar! 
 
En annan sak som har hänt också är ju att jag inte har tränat på länge, jag har varit lite sjuk och så har det varit mycket med annat, flytten och så och det som har hänt då är att jag har fårr ont i höften och ryggen igen! Det känns riktigt tråkigt så nu har jag satt upp mål igen angående träningen och kosthållningen så att jag ska kolla tillbaka till hur jag mådde i våras innan jag blev sjuk. 
Mina mål är att under okrober månad, start på tisdag den första så ska jag inte äta något socker och inte dricka någon alkohol samt gå på gymmet mins tre dagar i veckan (det kommer nog bli mer). Så oktober månad kommer att bli som en detox månad för mig, en riktig kick start! Jag är taggad!! 
 
Så ja, nu ska jag fortsätta med min lediga dag som har spenderats i lägenheten med mysiga koftor och filtar i soffan! 
 
 
 

SISTA NATTEN

2013-09-19 @ 21:50:33
GODKVÄLL! JA IKVÄLL ÄR SISTA natten i den här lilla ettan på kungsholmen, norrmälarstand. Allt är packat och klart och imorgon bär det av till Solna! 
Det var ganska mycket att göra i dag på jobbet och jag har haft ett högt tempo hela dagen så efter jobbet har jag bara tagit det lugnt. Jag och Emma var och åt middag på Vapiano i gamla stan. Jag åt deras pasta med mynta och ingefära, den va super! mynta är ju en av mina favvisar! 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa, god natt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LYCKORUS AV REGNET

2013-09-17 @ 19:20:28
DET ÄR MÅNGA SOM BLI DEPPIGA OCH SURA AV REGNET OCH HÖSTVÄDRET SOM har kommit till Stockholm. Men jag måste säga att jag blir rikitgt glad! Jag har länktat så mycket! Jag gillar att ha på mig höst jacka, gå under paraply, sitta inne och dricka te och mysa men det jag också gillar med hösten är att alla går tilbaka till sina rutiner och allt blir lite mer strukturerat i samhället. 
 
Om ni har missat det så är det iallafall tisdag i dag och det betyder att en ecoomistas poddcast kommer ut med ett nyt avsnitt! Det är en podd som handlar om privat ekonomi för främst kvinnor. Jag tycker om podden för att de tar upp viktiga händelser innom ens egen privat ekonomi och kommer med bra tipps och sätt att tänka. De tar också upp hur viktigt det är att prata om sin privat ekonomi med varandra för att man skall få ett bättre förhållnings sätt till pengar och sina investeringar. Go girls! 
 
 
 
 

DET SENASTE ÅRET

2013-09-16 @ 21:40:07
DET SENATSE ÅRET HAR DET HÄNT VÄLDIGT mycket i mitt liv. Jag kollade igenom lite här på bloggen och för nästan precis ett år sedan i dag så skrev jag på kontrakt på min första lägenhet här i stockholm. Det var den 15/9-2012. Den 26/9-2012 var den dagen som jag flyttade in och sov första natten, här är inlägget som jag skrev då (länk). Jag kommer ihåg precis hur det känndes. Allt var så nytt och jag kände mig så fruktansvärt liten på söndagen då mamma skulle åka hem då hon hade varit nere och hälsat på. Det var mycket som var oklart när jag flyttade ner och på något sätt så kan jag känna nu att jag kanske var lite snabb i mina beslut. LIte snabb och lite blåögd kanske. Frågan är om det var bra eller dåligt? Jag skrev på ett kontrakt på 6 månader på en lägenhet på Odenplan innan jag visste om jag hade jobb eller om jag ens skulle trivas. Men jag visste innest inne att jag ville. Jag ville flytta, göra någonting nytt och flytta hemmifrån. Ibörjan var allt lite läskigt och nytt men också väldigt spännade. Jag började jobba på dagis som vikare men efter bara några veckor så fick jag via min farbror kontakt med Stefan. Det är min chef där jag jobbar nu. På restaurange frösunda port i Solna. Efter nästan 6 månader i min nya stad så var det dax att börja leta efter nytt boende eftersom mitt kontrakt snart löpte ut. Det löste sig så att jag skulle flytta in hos en kompis till familjen och under tiden så bodde jag på soffan hemma hos kompisar i ca en månad. Eftrer alla omständigheter så blev det inte att jag kunde flytta in hos henne så jag fick i lite smått panik söka efter ny lägenhet igen. Efter att jag lagt ut en annons på blocket om att jag sökte så fick jag kontakt med en man som hyrde ut en super fin etta på kungsholmen. Den låg centralt på Norrmälarstand med nära till vattnet. En riktig drömm lägenhet!Jag flyttade in där med ett andrahands kontrakt på även här 6 månader. Nu har det kontraktet snart löpt ut och på lördag bär nästa flytt lass av. Men denna gång mot något som känns mycket bättre och säkrare än förut. Jag ska flytta in tillsammans med min bästa vän Rebecca i Solna. Lägenheten är en trea som ligger ganska centralt vid solna centrum. Det är så underbart skönt att det inte är någon speciell tidsbegränsning på den lägenheten häller. Det ska bli så kul att bo tillsammans med Rebecca. Jag vill flytta NU! Ja så nu är packningen här hemma på kungsholmen i full gång. Jag ränkar med att vara klar med allt på Torsdag kväll. Mot mitt nya liv! 
Här är lite bilder ifrån det senaste årets lägenheter och så. Ny iflyttad till huvudstaden och odenplan!
Odenplan kommer alltid vara speciellt eftersom det var där min första lägenhet var.
Jag hade finaste utsikten i hela stada! 
Efter att ha sovit på mina nära och käras soffor blev den här pärlan min nästa lägenhet på kungsholmen. 
Jag kände mig mer hemma i lägehten på kungsholmen och vi har haft mycket kul här! 
Jag har haft en jätte bra sommar i stockholm och på kungsholmen och det känns super skönt att få strata ett nytt kapittel i livet nu. Mot Solna! ♥

LÖRDAGSMORGON

2013-09-14 @ 10:03:47
GODMORGON VÄNNER! GUUUD VA SKÖNT DET ÄR ATT VAKNA på lördagar. Först har man fått sovmorgon sen mysfrukost och nyhetsmorgon och så har man offtast något roligt som man skall göra på dagen.
Det är precis det jag ska göra nu och senare ska jag och Loppan gå en sväng på NK för att kolla på ett par höst skor till mig! Och fika. I dag känns det som att det är förja höst dagen, det är lite svalt i luften. Äntligen!
 
Just de! jag har glömt att skriva det kanske men nästa helg så ska jag flytta till Solna, hem till Rebeccas lägenhet. Det är en super fin trea med badkar!! åh vad jag länkar, det kommer m´bli så skönt att få bo större och inte bo ensam längre. Så den här helgen och i veckan måste jag börja packa ihop alla mina saker för nästa helg ska vi hinna med att åka på ikea också! fun fun!! 
 
 
 
 

LITE LAT

2013-09-07 @ 14:35:46
HEJ! INTE ETT INLÄGG PÅ HELA VECKAN, vad har hänt!?! haha, faktiskt inte så mycket. Jag har haft en väldigt neutral vecka med mycket jobb, jag har träffat Sara lite men annars har min kvällar spenderats hemma i soffan. Jag har varit riktigt lat, inte tränar en gång. Men jag tror att det var något som jag behövde. Jag har ju varit väldigt trött så därför har det varigt lugnt. 
Jag har haft en riktigt sovmorgon i dag och tvättat på förmiddagen. Nu ska jag straxt åka ut till stugan med Loppan, Henka och LIll kusinen! Det var några veckor sedan jag var där nu och det ska bli så himmla skönt! När man är i stugan så är det som att tiden står stilla. Man bara är. 
Nej nu måste jag göra ett littet ryck innan jag åker! PUSS OCH KRAM 
 
Det som också har hänt i veckan är att min fina lillebror har fyllt 16år! Grattis Grattis ♥
Grattis också till Caroline som har fyllt 20 bast!! 
 

KUSIN HELG

2013-09-01 @ 09:52:34
GODMORGON GODMORGON! VILKEN SUPER MYSIG och rolig helg jag har haft, och den är inte slut än! Igår så åkte jag och hämtade min lilla kusin på skolan för att sedan åka hem till Rebecca och käka middag. Jag och Rebecca blev utsädd som världens bästa barnvakter av Milou vilket var lite kul! haha. Vi åkte hem till Tallis sen och jag sov över där. På lördagen i går alltså, åkte jag, Loppan, Jeffi, Milou och Ella in till söder. Jag testade lite brallor inför hösten men jag hittade inga som jag fastande spesiellt för. Jag vill ha ett par raka, "sladdriga/tunna" kostmyxor med hög midia. Om ni ser några så säg till! Jag fick äntligen tummen ur och köpte en ny telefon också, vilket känns så sjukt bra! Det blev en iPhone 5 med ett abonemang ifrån tele2. Jag har inte bytt ifrån min iPhone 4 än eftersom jag har gjort massa annat i går men det blir i dag! 
På kvällen i går blev det en liten barrunda med Jeffi vilket var super nice. Vi har ju inte varit ute tillsammans på länge eftersom hon har fått en liten dotter och så. Vi drack vin och pratade och satt på uteservering för sista gången i sommar på Snaps vid mariatorget. Sedan gick vi vidare till Friday´s  kungsträgården och mötte upp Hany och några av hennes kompisar. Kvällen avslutades på East innan det blev hemgång. Både jag och Jeffi vill inte vara ute så länge vilket var skönt så vi var hemma redan vid 2 typ. 
 
Idag har jag lite planer på dagen sen ska jag fixa min telefon och gå ut på en prommis. Nu blir det frulle! 
 
Gårdagens lyx middag framför ett avsnitt av Walking ded. 
 
Så här såg jag ut igår kväll, så skönt att det är lite mer höst nu så att man kan klä upp sig i mörkare färger!
 
 
 

RSS 2.0