HELGEN SOM GÅTT

2013-10-06 @ 21:58:52
HELGEN SOM VARIT HAR VARIT väldigt skön. Jag har haft min lille bror på besök i storstaden med två av hans kompisar. Dom bodde inte hos mig, men jag fick rå om honom hela lördagen, middag på kvällen på texas longhorn och så åt de middag hos mig nu ikväll. Jag fick också tid till att ge honom hans födelsedags pressenter som han blev väldigt glad över!
Förutom att jag har pussat på min lillbror i helgen så har jag vilat, promenerat och haft fredagsmys hemma hos Loppan och Henka. En riktigt mysig helg helt enkelt! 
Ikväll har jag städat och fixat håret och nu sitter jag uppkurad i soffan med te och mintchoklad i min nya woolpower tröja som Anna har skickat ner. Den är super skön och nu behöver jag inte tänka på att frysa i vinter! 
Sov gott ♥
 
 
 

HELT NYTT!

2013-10-03 @ 21:12:43
GOD KVÄLL PÅ ER, JAG HAR HAFT EN RIKTIGT bra  dag idag. Den började med sovmorgon(!!) när hände det senast? haha till kl 08.00 då jag var på jobbet. Jag har ju klippt mig så jag fick massor av fina komentarer i dag på jobbet vilket värmer otroligt mycket! Efter jobbet var jag en sväng på MQ för att kolla på en väska. Jag hittade även en super fin blus i 100% siden ifrån ett av mina favorit märken StockhoLM. Den var rätt dyr så jag väntar nog innan det blir något köp där. Sen nu ikväll har jag bara tagit det lugnt där hemma. Kollat på videos med min favorit vloggare FleurDeForce på youtube och drukit te. 
Jag rekomenderar verkligen den här youtube kanalen (länk: FleurDeForce), super bra videos och skönt att kolla på en vlogg istället för att läsa en blogg. 
 
Här är iallfall en bild på hur mitt hår blev. Loppan som klippte mig har lagt i en toning och klippt och plattat det. Jag gillar det super super mycket! 
 
 
 
 

FRYSER

2013-10-01 @ 21:40:07
HALLÅ HALLÅ, FAN VA KALLT DET ÄR hurrni! Det har inte blivit minus grader och vinter än men jag börjar redan få lite panik på att det är så jävla kallt! Här är det ju så fuktigt i luften också så det blir ännu kallare. Men jag har har kommit på en bra lösning, fast dock ganska dyr lösning. Nämligen ULL. Ull matreal i kläder och skor är det ända som kommer att funka i höst och vinter. 
Så i dag har jag kollat runt lite och köpt ett par ull långkallningar som jag kommer ha under alla jeans och strumpbyxor i vinter. Jag har även pratat med pappas sambo Anna om woolpower och hon skulle dit och kolla efter en tröja till mig i morgon, Tack Anna! 
 
Annars så är allt bra, det har inte hänt så mycket sedan igår. Jag har vara tagit det lugnt. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa. 
 
 

RSS 2.0