GLASS TILL MIDDAG

2013-11-28 @ 22:09:30
TJENA TJENA! VILKEN HÄRLIG DAG OCH KVÄLL JAG HAR HAFT HURRNI. Kvällen spenderades med denna pudding! Det är underbart med Natalie för det känns som att vi har kännt varandra i flera år men faktum är att vi lärde känna varandra sedan i oktober i år. Haha! Det känns så konstigt när man tänkter på de. Vi var iallfall i gallerian och shoppade lite, vilket jag verkligen behövde. Både för själen och garderoben! Middagen blev en brownie med mjukglass #healthyliving. Men jag är ju vuxen nu (påminner jag mig själv om) och då får man äta vad man vill! Så ja, vad ska jag dra för slutsat av detta inlägg då? 
-Super glad
-Super glad 
-Super socker spidad
 
Tack och god natt!
 
 
 

EN FIN FIN VÄN

2013-11-27 @ 23:05:34
GODKVÄLL PÅ ER! I DAG HAR VARIT EN FIN DAG, efter jobbet åkte jag in till city för att träffa Emma. Jag älskar mina och Emmas vardags kvällar. Offtas är dem på ett sushi hak. Även denna gång. Vi pratar om vad som hänt sen sist, även fast det bara är en vecka eller några dagar. Och så pratar vi om framtiden. Vad man vill jobba med, var man vill resa, drömmar, mål ja ni hör. Det är underbart att diskutera sådana här saker. Vi kom inte framm till något specifikt denna gång, men det är också det som är lite skönt. Att inte bestämma något utan bara drömma och diskutera. Det är väldigt skönt och kul att jag har mina vänner i samma stad och det är jag väldigt tacksam över! 
 
 
 
 
 

UPPDRAG SÖMN

2013-11-26 @ 20:52:09
GOD KVÄLL KOMPISAR! GUD VAD JAG SKRIVER MYCKET OM att jag har varit sjuk nu i men that´s the facts, haha! Jag ska ju böra gå och lägga mig tidigare nu så att jag får lite mer sömn och äntligen blir frisk! Jag är så jävla tränings sugen nu så ni kan inte ana! Ikväll har jag vrit hemma och tagit det lugnt. Pysslat med en liten födelsedags överaskning som tar lite tid, med det blir bra! 
Nu ska jag sova! God natt 
 
Så här är jag sugen på att fixa mina naglar till jul veckorna!
 
 

DET HÄR MED JEANS

2013-11-25 @ 21:01:25
GOD KVÄLL PÅ ER! JA I DAG VAR FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET efter att jag har varit hemma med feber i en vecka. Det var skönt att var tillbaka och träffa lite folk! Men jag är fortfarande inte helt frisk så för att jag ska bli det så ska jag strax gå och sova. För att jag vill börja träna nu igen! 
 
En helt annan sak som jag tänkte skriva några rader om är det här med jeans. Jag har ju en liten hat kärlek till jeans brallor kan man ju säga. Jag har ju jeans på mig nästa varge dag, det är ibland kjol eller klännig men offtast åker jeansen på. Jag tycker att det är snyggt, skönt och jag känner mig bekväm i ett par snygga jeans. Jag kommer ihåg första gången jag köpte mina första par "vuxen jeans". Det var med pappa inne på Carlings i Östersund. Pappa såg till att jag fick hjälp av en som jobbade i butiken och jag fick med mig ett par riktigt snygga skinny high waste jeans. Jag kommer inte ihåg vilket märke det var men snygga de var dom. En riktigt bra dag med pappa på stan, och ett par nya "vuxen jeans" då kände jag mig vuxen fast jag bara var 10år. Ja den dagen glömmer jag inte!
Ja det är ju mycket kärlek till dessa underbara byxor men det jag har så svårt för och det jag offtast drar mig till att göra är att pröva och köpa nya. Men i dag var det dax! JC är alltid bra då man skall handla jenas då dom ser direkt vad man passar i och vilka storlekar man ska ha. Även denna gång så det var super skönt! Men innan man hittar de perfekta paret så är det ju det här med att det blir så varmt i provhytten, håret blir elextriskt, man är trött och kanske hungrig. Jeansen som är i fel storlek och som inte ens går upp över låren gör ju inte att man känner sig super smal och snygg häller så då är det nästan så att man ger upp! Men så plötsligt hittar den trevliga butiks personalen oftast det perfekta paret tillslut! 
Den här gången blev det ett par svarta Crocker Pep! Black Rinse Jeansoch jag är super nöjd! 

 

 

LÖRDAG MORGON

2013-11-23 @ 12:56:40
JA DET KÄNNS VÄLL LITE KONSTIGT ATT SKRIVA GOD MORGON till er när kl snart är ett på dagen men för mig så är det fortfarande morgon. Jag sov väldigt länge i dag och nu har jag precis käkat mys frukost framför tvn. Jag är så gott som frisk nu iallafall vilket känns väldigt skönt! Jag måste nog vila några dagar till innan jag kan springa ner till gymmet igen, vilket är synd men jag måste lyssna på kroppen och vänta på att den säger att det är dax! 
Nu är jag taggad på att köpa julklappar! Vi hörs senare! 
 
Så här mysig frukost hade jag inte, det här är en bild ifrån en brunch jag Emma och Lisa hade för någon månad sedan, To die for! 
 
 

 
 
 

FRUSTRATION

2013-11-23 @ 00:05:00
GOD KVÄLL PÅ ER, JA SOM rubriken lyder så känner jag min lite inniterad och frustrerad för tilfället. Ja det är väll inget allvarligt men dock. Det är ju så att jag har börjat blivit lite väl less på att vara hemma nu. Jag har ju varit hemma sedan i tisdags med feber vilket verkligen suger. Ikväll skulle dessutom mina tjejer ut och dansa och ha kul och då blir det ju så klart lite extra tråkigt att sitta hemma och dricka te som en annan 50 åring... Men nu ska jag inte sitta här och grotta ner mig i varför den här veckan har varit så sjukt långtråkig. Jag har ju haft det lite mysigt också. Kollat på massor av Walkning ded nästan så mycket att jag tror att det finns "walkers" på riktigt haha. Jag har läst intressanta blogg inlägg och kollat massa inredning och skrivit julklappslistor. Målat naglarna och gjort upp målbilder inför nya mål jag satt upp. Men främst har jag vilat. Så ja idag känner jag mig mycket bättre och så gott som frisk. 
Imorgon tänkte jag vila lite mer haha, men också kila ner till centrum för att kanske fixa några julklappar. 
 
Är ni exalterade över jul? Det är jag! Titta vilka söta, jag vill ha alla : H&M 
 
 
 

SLEEPING BEAUTY

2013-11-21 @ 12:24:10
GODMORGON GODMORGON. JA ELLER VAD MAN NU SKA säga, jag har sovit så sjukt mycket det senaste dygnen nu så jag har lite svårt att hålla koll på vilken dag eller tid det är. Natten till igår sov jag från 23.00 till 10.00 sen var jag vaken till och från på dagen fram till kl 16.00 då jag skulle gå och vila lite i sängen. Det slutade med att jag sov fram till kl 23.00. Då var jag ju vrålhungrig så upp och käka sen sov jag vid kl 01.00 igen och ja nu har jag nyss vaknat. Jag har alltså sovit 29 timmar de senaste dagarna, helt sjukt faktiskt! Men det är väll det kroppen behöver när man är hemma och är sjuk. Det är ju bra att jag sover iallafall så att jag slipper tänka. Att vara hemma ifrån jobbet är ju det värsta jag vet, man går bara runt i lägenheten, ligger i soffan och kollar på serier hela dagarna. Det är så sjukt frustrerande att inte kunna göra någon ting. Det är ju det som är grejen med att vara hemma också, man ska ju inte göra något häller. Men det är så psykist jobbigt, man klättrar ju på väggarna. Men som sagt då är det ju bra att jag somnade. 
Ja dagen i dag lär ju se lika dan ut. Äta frukost, kolla på walking ded, kolla på tv, kanske orka iväg på ica. Ja det är väll de. Jag kanske uppdaterar lite här också!
Kram 
 

JAG ÄR TILLBAKA!

2013-11-19 @ 23:43:49
GODKVÄLL MINA KÄRA, JA NU ÄR JAG TILLBAKA. Jag har ju varit borta ett tag ifrån bloggen och så blir det ju i bland, insperationen av att skriva går ju lite upp och ner. Men nu är jag igång och det känns super kul! Jag har fixat till lite här också men en ny header. 
Jag tänkter inte ta en genomgång av allt som ni har missat sedan sist men lite ska ni få veta. Jag har bland annat börjat på ett nytt gym här i Solna som heter Må Bättre. Det är super bra, all personal är grymm och det ligger 30 sekunder ifrån vår dörr, super! 
Det som inte är så super att jag har blivit sjuk. Fan asså jag är sjuk så offta, jag hinner precis komma igång med träning och så innan jag blir hemma med feber eller liknande. Nu är det iallafall vanlig influensa tror jag. Jag har varit hemma i dag och sovit hela dagen vilket hjälper sjukt mycket. 
Jag har iallafall kommit iordning lite mer här hemma i Solna nu, det är fortfarande mycket kvar att fixa i mitt sovrum men det kommer med tiden. Jag måste göra iordning en budget för sovrummet och sen ta mig till IKEA någon helg.
Det är mycket roliga saker som kommer att hända fram över. December är ju som bekant min favorit månad, advent, lucia, julafton, åka hem till Östersund. Ja ni hör ju det är massor med roligt som kommer. Vi har planerat mysiga saker varge advent fram tills vi åker hem till Östersund med tjejerna och det ser jag verkligen fram emot. 
Så ja en liten samman fattning blir väll att trors att jag för tillfället är lite sjuk så känns tillvaron väldigt bra och jag känner mig hemma där jag är just nu. 
Jag kommer att vara hemma i morgon med så vi hörs då, puss och kram! 
 
 
1) Jag och lisa som The Incredibles på hallowen 2)En ledig höstdag 3) Mina nya fina Nike 4) Sandra kom hem ifrån norge och då blev det återförenings middag! 5) I helgen fick jag träffa mitt lilla hjärta som snart blir 1 år 6) Super nöjd med nya hårfärgen! 
 

RSS 2.0