LILL LÖRDAG

2013-01-30 @ 22:04:52
HEJ VÄNNER! NU HAR JAG BÄDDAT ner mig i sängen efter en mys kväll med min snygga vän Lisa. Vi var drack kaffe, käkade och drack ett glas vin på Drottninghof. Super mysigt trots att jag var lite trött. Jag hade igenligen planerat en hemma kväll men diskning och städning, men det blev ju mycket trevligare än så! 
Jag och Lisa har gjort lite planer för framtiden så det känns kul! Imorgon blir det jobb, jobb, jobb ifrån 06.00-16.00 sen vila! Jag kanske skriver mer i morgon. NU måste jag betala räkningar (weeeho) och sova, PUSS OCH GOD NATT. 
 

SOM JAG TRODDE

2013-01-27 @ 15:39:03

JA DE BLEV SOM JAG SKREV i mitt tidigare inlägg, jag kände på mig att det skulle bli en bra dag och kväll och det blev de! Först var jag hos Loppan och Henka och käkade och där träffade jag även Jessica och fick goda nyheter! :)) Senare på kvällningen åkte jag till Rebecca i Solna och vi åkte där ifrån till Söder på club 54. Jag hade den roligaste kvällen på länge med ful dans, fina drinkar och trevliga människor! Och jag kände mig så fin i Margareta flätor och min nya topp ifrån H&M. Spontanutgångar är de bästa utgångarna brukar man väll säga :))

Smell you later guys!


EN LJUS MORGON

2013-01-25 @ 10:36:52

HEJ PÅ ER SOCKERTOPPAR! I dag möttes jag av denna underbara utsikten utanför mitt fönster. Jag börjar ju jobba kl 06.00-07.00 varje morgon men eftersom att jag skulle besöka läkaren denna morgon så klev jag upp en halvtimme senare. Konstig känsla faktiskt att åka till jobbet i dagsljus haha! I dag blir en bra dag, det känner jag i magen! KRAM


INFORMATION NU OCH DÅ

2013-01-24 @ 21:03:44
JAG HAR TÄNKT LITE, tiden och vår utväckning har gått så fruktansvärt fort den senaste åren. Om man tänker på att tryckerikonnsten tog flera hundra år att utväckla och sprida. Allt gjordes för hand och inget gjordes halvhjärtat. För måra några tusen år sedan så skrev författarna varje bok exemplar för hand eller med hjälp av tryckeri. Det fanns inget som var datoriserat och efektiviserat på den nivån vi har idag. Det som jag har tänkt på och som då är lite av min fråga är om de är så stor skillnad på oss som människor i dag och förr, hur vi tänker, agerar och samlar upp information. Under hela mitt liv (född 93) har vi blivit matade med information och alltid haft möjligheten att få tag i information och lösningar på en sekund.har detta minskat vår kreativitet och förmågan att tänka och lösa saker på egen hand?. Jag säger inte att det är dåligt eller fel på något sätt att det funkar som det gör i vår tid men jag skulle vilja åka tillbaka till ränesansens tidsepok och känna på hur de hade de då just med nyhetsflöde och informationsflöde. 
 
 
 

FIX

2013-01-24 @ 20:15:52
HEJ! JAG HAR FIXAT LITE MED BLOGGEN ELLER ja iallafall headern, men nu tror jag att jag är ganska nöjd iallafall! 
 

PIPPI

2013-01-23 @ 20:10:38
DET HÄR ÄR något som jag verkligen gillar just nu! HM HOME.
 

VAD VORE LIVET UTAN LINDYHOP?

2013-01-23 @ 18:17:35
HEJ, HUR MÅR NI? Jag mår ganska okej rent allmänt. Jag känner mig för tilfället ganska vuxen faktiskt haha! vi får se hur länge det håller i sig. 
Jag har haft många bra dagar i rad nu, dock har jag mått lite fysiskt dåligt med jag har ägnat mig åt soliga och mysiga saker iallfall. 
i Söndags var jag och dansade på CHICAGO och lärde mig grunderna till shim sham, det var verkligen svin roligt! Igår åt jag middag ute med Rebecca innan lindyhop träningen vilket också var väldigt trevligt. 
 
Det känns så skönt att jag har kommit igång med Lindyhop träningarna nu, jag dansar på en super bra club med jätte fina lokaler och underbara tränare. Jag mår värkligen så mycket bätte när jag dansar, jag kollplar bort allt anat och försvinner bort ett tag. UNDERBART! 
 
Jag och Rebecca ute och äter 

VAR ÄR VÅREN?

2013-01-21 @ 21:10:12
HEJ! JAG JOBBAR OCH har det bra för tillfället, jag ska försöka att blogga lite mer så jag vet att när jag väl har kommit igång med det så tycker jag ju att det är kul! Jag klickade in på Hm nyss och hittde dessa sköna toppar! Snart löning! weho!
 

ÖNSKNING

2013-01-09 @ 21:26:50
JAG VILL INTE HA vinter längre. Jag vill ha det här, nu! 
 

RSS 2.0