TIDIG LÖRDAGSMORGON

2013-02-09 @ 09:22:00
GODMORGON SÖTISAR! JAG HADE STÄLLT KLOCKAN PÅ 08.00 i morse och när det var dax att stiga upp var jag faktiskt pigg, skönt! Jag hade en super trevlig kväll i går (som det kommer ett separat inlägg om senare) tilsammans med Rebecca. 
Denna lördag kommer att gå i dansens tecken då jag ska dansa Lindyhop nu på förmidagen och ikväll. kul! Nu ska jag kliva upp, äta en nyttig frukost och hoppa iväg ut i Stockholm. 
 
 
Ha en underbar dag, Puss ♥

VIKTEN AV GODA VÄNNER

2013-02-08 @ 00:04:58
GOD KVÄLL, ELLER SKA JAG SÄGA GOD natt? För mig som börjar jobba så tidigt så är det ju natt nu iallafall. Men jag ska inte börja lika tidigt i morgon så jag kan ju unna mig att vara upp lite längre i kväll. 
I dag har det varit en riktigt bra dag! Jag vaknade på rätt sida så jag har varit glad hela dagen. Det bästa med i dag var att Rebecca är frisk och tillbaka på jobbet. Jag har verkligen saknat henne när hon har varit hemma och hostat och varit sjuk. 
Jag och Rebecca har ju varit vänner väldigt länge och det är så sjukt skönt att ha en sådan bra vän, och ännu bättre är ju att vi jobbar tillsammans. Eftersom att vi känner varandra utan och innan så jobbar vi väldigt bra tillsammans. Visst det är klart att vi blir irriterade på varandra i bland men konstigt vore det ju annars. Vi spenderar ju trots allt den mesta dels av vår vakna tid med varandra på jobbet. KRAM PÅ DIG REBECCA! 
Efter jobbet åkte vi till Odenplan och gick på stadsbiblioteket som två kulturtanter. Vi fixade lånekort och lånade var sin bok, poäng till oss! Det var faktiskt riktigt mysigt på biblioteket, jag hade ju alldrig varit där. Jag har en kännsla av att jag kommer att hänga mycket där framöver! 
 
Sov sött ♥
 
 
 

LITE BÄTTRE I DAG

2013-02-05 @ 22:53:31
GOD KVÄLL PÅ ER, JAG mår lite bättre i dag, det har varit en tung dag på jobbet men humöret hörjdes när det var dax för Lindyhop! Dock så har jag gjort illa ryggen lite i dag så jag känner mig lite öm... 
 
Nu till en anna sak. Jag har nu bestämt mig för att ändra på mina vanor. Ja inte helt och hållet men jag känner att jag har blivit lite lat. Jag ska först och främst att bryta lite dåliga matvanor, som att jag småäter ganska mycket tillexempel. Jag ska inte göra några drastiska fönändringar men med små steg ska jag komma till ett mål där jag är lite piggare, lite friskare, mår lite bättre och är lite snyggare! 
 
 

MED SMAK AV CITRUS

2013-02-04 @ 18:48:00
HEJ HEJ VÄNNER, JAG MÅR SÅ DÄR i dag faktiskt, jag känner mig lite nere och hängig. Men så är det ju vissa dagar. I morgon kommer jag nog känna mig bättre eftersom det är Lindyhop träning :))
 

 Jag tänkte visa er det jag pysslasde med i Söndags, jag och min finis kusin bakade hela dagen. Jag vet inte riktigt vad det är men jag har fått en stor crush på citron och citrus smaker och dofter. Det känns väldigt nytt och ungt. Så i söndags så bakade jag och kussen så klart bakverk med citrussmak. Det blev citron och maräng cupcakes med hemmagjord lemmon curd och en Key lime pie. Jag är riktigt nöjd med pajen då det var första gången jag prövade mig på detta reccept. Det vär även kul att testa att göra märäng på toppen av våra cupcakes, det kommer jag defenitivt att pröva på flera olika sätt och i olika smakkombinationer.
 
 
 

LA HABANA CLUB

2013-02-02 @ 11:46:24
GODMORGON BITCHES! JAG OCH LISA har precis vaknat, vi är så sjukt glada över vår roliga salsa kväll i går på La Habana Club på Sveavägen. Vi började hemma hos mig med hemmagjorda mojitos. Vi förökte lära oss the basics stepps via youtube och då blev vi ju fett nervösa. Men väl inne på cluben gick det super bra! Det var verkligen roligt. Vi dansade nonstop ifrån 23.00-01.00 då dom stängde. Om ni inte har varit och dansat salsa så gör det! Jag rekomenderar det verkligen.
 
Nu ska vi vakna till och såka in och käka lite sushi i det underbara vårvädret. PUSS
 

RSS 2.0