KRÖNIKÖR

2013-12-21 @ 09:46:24
GODMORGON PÅ ER! HUR GÅR DET I JULSTÖKET? Jag mår helt fantastiskt bra i dag! Jag blev väckt av Rebecca i morse kl 06.00 men julmusik, tända ljus och mysfrukost. Efter den underbara starten tåg jag väskan och begav mig till centralen och mötte upp Emma och nu sitter vi på tåget mot Östersun! Härligt är det jag kan säga! 
 
Något väldigt kul har hänt i veckan. Min gästkrönika för webplatsen Glada Räven har publicerats. Jag är så stolt över mig själv och jag vill väldigt gärna att ni läser den. Ni hittar den här: http://gladaraven.se/gastkronika-är-jag-vuxen/
 
 
 

JAG KANSKE ÄR TJATIG

2013-12-16 @ 19:44:06
 
 
JA HURRNI JAG KANSKE ÄR TJATIG, eller åtminstånde så är min kropp tjatig. Det är nämligen så att jag har blivit sjuk igen. Inte en "vanlig" förskylning denna gång så jag kan jobba tack och lov. Men jag äter min femte kur penecelin detta år. Ja vad ska man säga, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det var inte just det faktum att jag är sjuk som jag ville skriva om. Jag vill skriva av mig lite kring den känslan jag har haft sedan jag var hos läkaren. Jag känner mig innlåst. Det känns som att någon håller fast i mig och att jag inte kan ta mig där ifrån. Det kliar i hela kroppen och jag är så fruktansvärt frustrerad över det faktum att jag inte får anstränga min kropp nu under penecelin kuren. Vilket betyder att jag inte får träna. Det närmsta jag kommer träning nu är promenader utan att bli anfådd. Ärligt talat så suger de! 
Ja jag vet att det finns många andra som har det mycket värre och att jag borde tänka på dem. Jag vet också att det har varit långa perioder i mitt liv så jag inte har tränat över huvud taget så det borde inte vara så svårt att vila i minst en månad. Men jo det är svårt, riktigt svårt och tråkigt. Jag som precis hade kommit in i mina tränings rutiner och jag började känna och se resultat med mina muskler. 
Nu är det iallafall som det är. Jag har bestämt mig för att inte deppa ihop och jag tror att detta kan vara ett ypperligt tilfälle att träna mitt tålamod och fokusera på det possitiva. Jag måste acceptera att jag inte kan köra fullt ut just nu. Ta det bara lugnt och vänta. 
Åh va skönt det var att skriva av mig! 
 

NÄR DET LACKAR MOT JUL

2013-12-15 @ 09:48:43
NÄR DET LACKAR MOT JUL mår jag så bra, allt är så härligt. Det är som att jag är inlindat i ett julpyntat moln hela december. Om det händer något dåligt så är det mycket lättare att ta i tu med om det sker i december. Den här veckan har varit intensiv men väldigt rolig. Jag har hunnit med massor med julklapps shopping (jag har några kvar dock), träffat massor med vänner och jobbat super mycket. Igår hade jag det riktigt bra. En dag då jag verkligen fick tanka batterierna med bra energi. Dagen började med mysmorgon följt av Ellas 1års kalas. Senare på kvällen ordnade Jag, Emma, Lisa, Jacki och Rebecca ett litet "mini" julbord här hemma. Det var super trevligt och det får mig att längta ännu mer efter julafton!
 
Nu ligger jag i sängen och är ganska nyvaken. Men om en stund ska jag kliva upp och få i mig frukost för att sen åka iväg och extra jobba. Nästa vecka kommer inte att bli lika intensiv tror jag. Jag ska försöka att tänka lite mer på att leva i nuet och inte bara planera allt och checka av på en lista. 
Puss och kram ♥
 

FANTASTISK HELG

2013-12-08 @ 21:54:17
GOD KVÄLL PÅ ER! MIN HELG HAR VARIT FANTASTISK! HAR ERAN OCKSÅ VARIT DE? Jag har fyllt på med mossor av bra energi då jag har spenderat hela helgen med super bra vänner! i fredags tog jag en fika med Natalie och diskuterade alla livsfrågor i världen haha! Jag somande relativt tidigt så kl 07.00 på lördags morgonen klev jag upp och sprang ner till gymmet. Det ska jag verkligen göra igen! Därför att:
1. Det var inte en kotte där så tidigt en helg (vilket är förståligt dock)
2. Super skönt att träna på morgonen.
3. Jag har kännt min super duktig hela helgen!
Senare på förmidagen så åkte jag hem till Malin och Markus. Malin har fyllt år så nu var det dax för kalas. Jag hjälte till med att baka hela dagen och fixa med mat och så, men jag fick ju också träffa alla hennes vänner vilket var super trevligt. Idag har jag tagit en kaffe med Anna vilket var så skönt! Det kändes att jag behövde träffa lite familj. Jag har också spenderat dagen tilsammans med Emma. Julklapps shopping och en ny jacka till emma har vi hunnit med. Middag med sushi så klart! Det är det ända alternativet när jag och Emma har våra shopping rundor, tummen upp för de! Min helg avslutades med ett cirkel pass på gymmet. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och skall staxt blunda. 
 
Det känns så himla härligt att jag har så bra vänner och att jag har haft en sådan bra helg. Nu är jag redo för veckan som kommer. Det kommer att bli tuff men bra, hoppas jag! God natt och sov gott ♥
 
(1.Shopping med Emma, 2.Jag på espresso house vid centralen, jag älskar deras inredning där! 3. key lime paj av mig och malin 4. Natalie med sin "lilla" cookie.)
 

POSITIV ENERGI

2013-12-02 @ 20:44:43
HEJ PÅ ER! IDAG BLEV JAG LITE EXTRA UPSKATTAD PÅ JOBBET vilket var väldigt skönt! Det var ingen stor grej direkt med det handlande om att en kund tackade mig för att jag hade hjälpt dem efter min arbetstid och att det upskattade det jobb jag gör. Det är väldigt roligt att höra när man göra något bra. Att jag fick höra detta possitiva om mig i dag fick mig att tänka lite. Tänka på hur viktigt att det är att visa upskattning till varandra och om man tycker att något är bra, eller att någon har gjort något bra så ska man berätta det för den personen. Det gör att det man göra blir så mycket roligare och man vill presetera bättre! Min dag blev super bra efter den possitiva samtalet i och mina energi depåer med possitiv energi fylldes till max! 
 
Upsakatta och uppmuntra varandras possitiva sidor! 
 
 
 
 
 

JAG ÄR JU INGEN SKÖNHETS BLOGGARE

2013-12-01 @ 20:00:18
JA SOM RUBRIKEN SÄGER jag är ju ingen skönhets bloggare eller så men trots det så måste jag dela med mig av denna underbara produkt! Quick dry for nail polish. Jag har absolut inte tid eller lust att vänta på att mitt nagellack skall torka. Och det värsta är att jag alltid gör saker innan det har torkat och då förstörs allt. Ja jag vet att det kanske är lite av ett i-lands problem och det finns så mycket mer som jag skulle kunna skriva om här i bloggen men detta är verkligen en riktigt bra tidssparande produkt! Finns på H&M.
 
Annars då, jo jag sitter och väntar på att rebecca skall komma hem ifrån jobbet så att vi kan julpynta i lägenheten och äta lussebullar. Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EGEN TID

2013-12-01 @ 00:44:24
HUR HAR NI DET I NATTEN? JAG har det bra, jag har suttit med ett projekt hela kvällen som ni kommer att få veta lite mer kring sen. Så nu blev jag precis klar. I dag har jag haft det vuxna färäldrar kallar för "egen tid" jag har tagit sovmorgon, tagit det lungt, pysslat hemma och shoppat. Både julklappar och till mig själv. Jag tycker det är vilktigt att ta iallafall en dag i veckan som man ägnar åt sig själv. Så jag brukar försäka att planera in de. Strosa runt och göra det man känner för. 
När jag var i stan i dag så hittade jag några saker att lägga till på min egen önskelista. Bland annat detta. Super fina doft ljus ifrån indiska (de på bilden är mina favorit dofter) och en flanell skjorta ifrån H&M. Ett av ljusen har jag faktiskt haft förut då jag fick ett av Jeffi, min kusin i födelsedags pressent. Jag måste säga att det är verkligen prisvärda och bra. Så tomten, se hit! 
 
 
 

RSS 2.0