INTE SUPER TAGGAD

2013-08-29 @ 21:35:04
HEJSAN HEJSAN, NU KÄNNER JAG MIG riktigt jävla seg i kroppen. Jag var på gymmet efter jobbet fast jag verkligen inte var taggad på det alls. Men jag tänkte att jag ska iallafall gå dit och köra lite gran. Ja och så mycket mer än så blev det inte, inte bästa tränings passet jag har genomfört alltså men men. Jag är iallafall glad att jag gick dit! 
Imorgon ska jag vara barnvakt till min kusin Milou, så jag kommer få en skön fredags eftermiddag/ kväll med mycket mys! 
PUSS 
 
Här har ni mig, slut i kroppen och svettig! 
 
 

NYTT

2013-08-28 @ 21:57:14
HALOJ! LAX MACKA TILL KVÄLLSFIKA satt fint vill jag lova! Det har varit en helt sjukt hektisk dag på jobbet, det var väldigt mycket kunder och allt tog slut! Resultatet av det blev väldigt trötta ben. Men det botade jag genom att ha en mys middag med Sara, vi käkade korv (körv) och sallad. När sara skulle hem sen fick jag värsta produaktiva rycket. Jag städa hela lägenheten, badrummet och diskade. Inte nog med det, jag gjorde även om lite saker här på bloggen så nu känns det hela lite uppfrächat. Så skönt! 
Imorgon har jag en dag utan spikade eftermiddags planer, vilket känns skönt. Jag får se vad jag hittar på, Det kanske blir en sväng till gymmet, en prommis eller kanske börja kolla på någon ny serie. Apropå serier, jag har börjat kolla på walking ded på netflix. Jag har inte kommit så långt, typ till tredje avsnittet eller så. Men jag tror att jag måste sluta kolla på de, jag får näst in till nackspärr för att jag blir så sjukt rädd! haha. Och sen är väll inte jag van vid att kolla på filmer/serier som inehåller så mycket blod. Är det någon som har någon rekomendation på en bra netflix serie? 
Nej nu är det puss och god natt!
 
 

SPRINGER VI FÖRBI LIVET?

2013-08-27 @ 21:50:05
HEJ! JAG HADE ETT GANSKA LÅNGT samtal med en kompis i dag om hur det är och känns med livet för tilfället. Då kan jag berätta att det är väldligt kompilicerat att vara 20år. Jag har nästan alltid trott att jag har varit ensam om att känna mig stressad över att inte hinna med "allt man måste göra" innan man fyller typ 23. Man ska hinna flytta hemmifrån, börja på en kariär, resa (gärna länge, och typ volntärarbeta), plugga utomlands, plugga på universitet hemma i sverige, hitta "the love of my life" för att sedan vara "klar". Det är som att alla, inklusive mig själv verkar tro att livet tar slut efter 25 års åldern. Varför är det så?
Vad är det jag igentligen vill komma fram till och varför springer vi förbi våra liv igentligen? Jag tog studenten för lite mer än ett år sedan och jag har redan hunnit flytta till Stockholm, bytt lägenheter två gånger (snart en tredje), prövat på olika jobb och en massa annat. Men har jag njutit till fullo utav att jag nu lever i min drömm som jag hade när jag gick på gymnasiet? Svar nej! 
Det här är ju faktiskt helt sjukt och alldeles onödigt beteende. Jag ska göra allt jag kan nu för att fokusera så mycket som möjligt på nuet (vilket låter ganska klychigt) men det är sant. Jag ska lägga mitt fokus på sakar som jag tycker är kul och som ger mig bra energi. Jag tycker också att alla borde lägga lite mer tanke på sina egna resultat och inte så mycket på vad alla andra gör. Om man har åstakommit något bra så ska man berömma och vara stolt över sig själv. Inte bara fokusera på nästa och nästa och nästa mål... 
Det är så klart att man inte ska ge upp alla mål och drömmar som man har i livet, tvärt om. Jag tror att vi mår bra utav att sträva frammåt och utveklas. Det vi måste tänka på är att det inte får bli någon tävling. Inte mot någon annan och inte mot sig själv. 
Det är viktigt att hitta sin balans i livet. Det behöver inte vara den här typiska "livs balansen" som man kan läsa om i tidningar och så. Att man ska ha tid för sig själv, stressa lagom, träna och samtidigt prestera på jobbet. Alla människor har inte samma balans. Vissa tycker att det känns bra att jobba över varge dag och äta middag i farten från jobbet till träningen för att sedan åka bort en månad på semester. Grejen är bara att man måste hitta sin egen ryttm. Jag säger inte att jag har hittat min balans men jag har iallafall bestämt mig för att göra allt jag kan för att hitta den! 
 
Det här blev ett väldigt långt inlägg men det här är något som jag tycker är viktigt och som jag tycker att vi borde prata om oftare. Jag kommer nog att skriva fler gånger kring just det här eftersom att jag fortafrande inte vet hur saker och ting kommer att bli. Jag är fortfarande 20 år och jag känner mig fortfarande lite förvirrad över livet i stort. Men efter att jag har skrivit detta så känner jag mig iallafall lite lättare och gladare och kanske lite mer uppstyrd i tankarna! 
Kram och god natt! 
 
Här är en bild ifrån i sommras då jag verkligen njöt av stunden med mina fina tjejer! 
 

KUSIN VITAMIN

2013-08-27 @ 21:15:59
HEJ HEJ, ERFTER JOBBET IKVÄLL ÅKTE JAG DIREKT TILL min kusin Jeffi och hennes lilla dotter. Jag blev bjuden på tapas och så var vi ute på kvällsprommis. Jag behövde verkligen en sådan kväll med bra energi och bästa kusinen! 
 
 
Jeffi hade gjort så fint på balkongen! Det kan även tilläggas att den här bilden är tagen precis innan jag går förbi och ska sätta mig, så jag river ner glasen och allt blir täckt av cola, haha! 
 
Här har vi henne! finaste tjejen i världen! ♥
 

VARDAG

2013-08-26 @ 22:05:27
GODKVÄLL, JA NU ÄR DET VARDAG IGEN alla är tillbaka ifrån semestrar och så. Jag tycker att det är skönt! Den här eftermiddagen har jag bara haft för mig själv. Jag har städat betalat lite räkningar och varit ute på en en timmaes promenad. Jag har tänkt ganska mycket också och resonerat med mig själv och andra, vilket har varit väldigt skönt. Nu känner jag att allt kommer att ordna sig på ena eller det andra viset. Jag behäver bara lägga ner lite tid på mina beslut i livet. 
Oj oj det där blev lite flummigt, men jag orkar inte riktigt beskriva hela situationen efftersom det är lita kaos i mitt huvud med olika planer (typiskt beteende ifrån en 20åring kanske?) haha Nej jag ska ju upp och jobba i morgon så nu är det dax att sova. 
 
7,9 km prommis, inte dåligt, min spellista fins HÄR.
 
 

SÖNDAG

2013-08-25 @ 20:56:06
HEJ HEJ, JA DÅ VAR DET SÖNDAG IGEN, många tycker ju att söndagar är så himla sköna och härliga men jag har hela mitt liv haft lite av en kända "söndagsångsten" även fast jag ska göra roliga saker så är det något som är laddat med just söndagar. 
Idag har jag faktiskt trots "söndagsångsten" haft en riktigt mysig söndag. Jag vaknade tidigt hemma hos min farbror, käkade frulle och åkte in på stan för en date med mig själv. Lite shopping, jag köpte en blus på Zara som ser ut som den på bilden fast svart. Den på bilden kommer ifrån H&M och blir nog nästa inköp till höst garderoben! Senare på eftermiddagen åkte jag hem till Lina som jag inte har träffat på flera månader, det var super mysigt att få se henne och umgås igen. Efter det så fortsatte jag hem till Sara där Rebecca också var. Vi hängde ett tag och sen har jag bara varit hemma. Imorgon har jag väll inga speciella planer förutom jobb, men vi får se, det kanske händer något kul! 
 
På väg hem över bron till kungsholmen ikväll så seglade det några luftbalongen över himmlen, fint.
 
Här är blusen ifrån H&M
 
 

SJUSOVAREN

2013-08-24 @ 12:46:43
GODMORGON KÄNNS JU SJUKT ATT SKRIVA NU eftersom att kl är 12.33 men det är så det är för jag vaknade nyss. Det är helt sjuk vad jag har sovit länge, 13 timmar! Men jag antar att min kropp behhövde det för jag ställde kl på 10.00 men jag har inte hört ett skit. 
I dag är det ju lördag och jag har inga planer, vilket känns konstligt för jag brukar alltid vilja planera saker. Jag ska allafall äta lite lunch nu sen ska jag ut och gå en timme. Samma spår som jag och rebecca gick för det var så fint där. 
Jag kanske borde ta tag i det här med flytten lite senare i dag, det är ju bara typ 3 och en halv vecka kvar!! 
 
 
 
 
 

MIN PÄRLA!

2013-08-21 @ 22:04:36
GODKVÄLL, DET KÄNNS SÅ SKÖNT ATT KOMMA IGÅNG MED BLOGGANDET FAKTISKT jag måste medge att jag har saknat att skriva av mig lite så här. Den här eftermiddagen har varit riktigt skön. Efter att jag hade slutat på jobbet åkte jag hem och käkade middag och fick senare sällskap av min pärla Rebecca. Jag har varit väldigt trött i dag men troligen beror det på att jag äter penecelin (4 eller 5 kuren nu sedan i våras, herregud!). Trots det så fick Rebecca med mig ut på en lång prommis runt rålis och kungsholmen. Vi pratade en massor om flytten och jag är så sjukt taggad inför de! Nu känner jag mig utvilad och skönt trött!
Imorgon ska jag förbi Loppan och Henka en sväng efter jobbet! Nu är det dax för sängen, god natt på er.
 
Jag och Rebecca hade färg kordinerat våra t-shirts i dag (utan varandras vetskap) haha! 
 
 

NYA MÅL

2013-08-18 @ 12:49:00
JAG HAR JU VARIT SJUK EN DEL NU I VÅR/ SOMMAR, men nu känner jag att jag är på väg uppåt igen! Jag har bestämt mig för att sätta nya mål med träningen (och med andra saker i livet). Jag blev så sjukt peppad igår när vi var och hejade på Lisa som sprang midnattsloppet här i Stockholm. Så jag har bestämt mig, det ska bli ett av mina mål tills nästa år. Jag ska springa midnattsloppet 2014! Självklart så kommer jag att sätta upp delmål på vägen för att klara av det och inte tappa motivationen på vägen. 
 
Här är Lisa i går! duktiga tjejen!!
 
 
 
 

DET HÄR MED SOMMAR

2013-08-18 @ 12:39:08
GODMORGON, ELLER FÖRMIDDAG SKA JAG VÄLL SÄGA. Jag tror att jag har kommit in en en sovar period igen, men det beror nog på att det snart är höst. Äntligen säger jag bara! Jag vet att man kanske inte ska klaga på vädret eftersom det inte går att göra så mycket åt, men vi svenskar är ju väldigt bra på det, just klaga på vädret. Lite komisk är det ju att jag har längtat så fruktansvärt efter sommaren i vinter men nu så kan jag inte stå emot att jag älskar när det är regnigt och lite kyligt. 
Vi har haft en underbar sommar här hemma i sverige och en väldigt välförkänt sommar. Förra sommaren och sommaren innan det var ju verkligen deppiga med regn och kyla. 
Hösten är nog ändå min favorit årstid. Alla kommer tillbaka till sina rutiner, allt blir som vanligt på jobbet/skolan det blir lagom tempratur ute, man behöver inte svettas när man sover mm. Men det bästa av allt är hörs modet! Man kan ha på sig fina blusar och snygga jackor och de blommiga klänningarna (som jag dock gillar) får stanna i garderoben. 
 
 

SPECIELL DRÖMM

2013-08-17 @ 11:42:58
GODMORGON PÅ ER! JAG ÄR ALDESLESS nyvaken. Jag vad hemma hos Emma i går för årest första kräftskiva. Det var riktigt gött och dom hade fixat så fint där hemma. Nu väntar mys fika med tjejerna och senare ikväll har jag blivit bjuden på middag av några vänner.
 
Som rubriken lyder så hade jag en riktigt speciell drömm, Jag drömde att jag träffade Pette, alltså artisten Petter på en festival. Men det sjuka var att vi blev tilsammans och fick barn och flyttade till Östersund. haha! 
 
 

VÄLDIGT VÄLDIGT LÄNGE SEDAN

2013-08-13 @ 20:47:38
HEJ! JA DET HÄR VAR JU VÄLDIGT länge sedan, jag bloggade alltså. Men men jag tänker inte lägga någon större förklaring på varför det har varit så. Det är ju oftast därför jag drar mig ifrån att börja skriva igen eftersom att man "måste" förklara varför det har dröjt så länge sedan sist. Men också för att jag känner att jag måste skriva en sjuk lång smmanfattning av vad som har hänt i mitt liv sedan sist jag bloggade. Hur som hälst så tänker jag inte göra det den här gånger. Slutpratat om de!
 
Någonting som jag tänkte ta upp nu är ett problem eller man kanske ska kalla det för ett fenomen som jag stötte på idag, inte första gången dessutom. Det som hände var att jag var på väg hem ifrån jobbet med tunndelbanan. Självklart så är det fullproppat i vagnarna och det är många som är på väg hem ifrån sina jobb men det är även mycket turister kvar i Stockholm som även dom reser med tunndelbana. När jag har åkt några stationer så kliver det på en spansk familj. Två äldre söner i 30 års åldern, en gravid kvinna som verkade vara tillsamman med en av männen och så var det en kvinna som jag tror var deras mamma, hon var gammal kanske 75 år.
Det som händer nu är att de går in i tunnelbanan som är full med folk, kollar sig omkring och aktivt letar sig bort för att hitta någon stans att sitta för den gamla kvinnan och den höggravida kvinnan men inget händer. INGEN i hela vagnen ställer sig upp för dessa två kvinnnor.
Det finns så mycket som jag blir arg över i en sådan här sitatuon men främst så blir jag ledssen och fudersam över hur vårt samhälle ser ut. Hur det sociala beteendet oss imellan är så fruktansvärt konstigt. Visst att man inte behöver prata med alla, man behöver inte lyssna om man inte vill. Men man kan se till att visa varandra hänsyn genom att tillexempel ställa sig upp för en gammal kvinna, le mot någon och säga tack när andra människor flyttar på sig för att du skall få komma ut ur tunnelbanan. Det är klart att alla människor har dåliga dagar och sitter på väg hem och tänker på annat med sina hörlurar placerade i öronen med hög volym. Men Hallå! Vakna upp lite i blan ifrån den bubblan och visa lite hänsyn mot människorna i er omgivning. Vi bor här tilsammans och det hade varit mycket trevligare om alla någon gång kunde visa varandra lite hänsyn.
 
Jag drar inte alla över en och samma kamm här men det här vara något som retate upp mig och det var skönt att få ventilera av mig min åsikt kring ämnet här. 
 
 
 

RSS 2.0