VALBORG

2013-04-30 @ 23:55:50
GOD KVÄLL, JAG ANTAR ATT det här är den vanligaste rubriken på alla bloggar i dag, och jag är inget undantag! De flesta är väll ute och festar, skuter raketer och har det sköj just nu. Jag har bara varit hemma hela eftermiddagen. Eller nej jag har shoppat lite också men för mästa dels varit hemma. Jag har kollat lite TV käkat middag och VILAT, så jälvla skönt och välbehövligt. Ledig är man ju i morgon, de flesta iallafall och morgondagen är planerad med träning tillsammans med Emma. Jag ska lämna tillbaka ett par skor, kolla lite på stan och koppla av. Riktigt bra "söndag mitt i veckan" alltså.
Jag har haft en bra vecka sendan jag skrev sist. Det har varit mycket träning, lite kvällsprommisar, fint väder, fina vänner och en riktigt bra ute kväll! Vi har även bokat en resa till BARCELONA! Jag länktar så sjukt mycket och det ska bli så uuuunderbart skönt att få fira lite semester med mina bästa tjejer! 
Nu ska jag lägga mig så att jag är pigg och kry imorgon inför träning. God natt.
 
De senaste dagarns höjdpunkter i bildformat
 
 

LYCKLIG

2013-04-24 @ 22:58:46
GUD VAD JAG FICK ett lycko rus ikväll! Jag har haft en super bra jobb dag och när jag kom hem så lagade jag middag till Rebecca som kom och kökade. Vi satt länge och pratade om hur bra vi har de! Jag är så sjukt tacksam och stolt över mig själv och mina tjejer. Den här sommaren kommer att bli underbar. Puss och god natt ♥

SVETT

2013-04-23 @ 20:54:55
HALLÅ HALLÅ, I DAG HAR DET VARIT EN SÅDAN DÄR BRA DAG, bra utan någon anledning, sånt gillar jag! skönt. Jag har jobbat hela dagen, och det har gått så lätt eftersom att jag är så sjukt taggad för helgen! Det händer massor med kul och jag ska umgås med mina fina tjejer alla lediga dagar!
Efter jobbet så blev det kanon väder, sol och värme. Eftersom vädret överaskade så bestämde jag mig för att springa och köra nåra styrke övningar ute istället för att gå in på gymmet. Jag sprang ca 3 km vilket kändes som en mil haha! (jag har sjukt dålig kondis nu efter uppehållet). Jag körde även lite armhävningar, situps och squats i Rålis innan jag sprang hem. 
 
Nu ska jag käka lite kvälls fika, annanas! och kolla ett till avsnitt av Pretty little liars. Jag har nyss börjat kolla på den serien och jag gillar den faktiskt. Inte så konstigt kanske eftersom en av mina favorit serier är 90210 haha! 
 

NY LYA, NY ÅRSTID.

2013-04-22 @ 19:37:40
HEJ PÅ ER MINA KÄRA! här sitter jag med tårar i ögonen, inte för att jag mår dåligt eller så utan det är denna jävla pollen! haha, jag får se det possitivt det är ett vår täcken, snar sommar!
 
Jag tänkte berätta att det har löst sig med boende för min del. Jag har hittat en super fin etta på Norrmälar strand som jag hyr i andra hand. Jag trivs super bra och jag känner mig verkligen hemma. Den ligger alldeles vid vattnet och det är nära till allt! Jag är så fruktansvärt glad och tacksam! 
 
Det känns verkligen bra nu när jag har flyttat hemmifrån, det börjar sjunka in nu faktiskt (efter 7 månader hemmeifrån Östersund haha). Jag var hemma i Östersund och hälsade på familjen i helgen och det var jätte mysigt. Men samtidigt tyckte jag att det var skönt att komma hem till mitt eget här i Stockholm. En skön kännsla och kanske ett täcken på att jag håller på att bli vuxen på riktigt? 
 
Saker och ting börjar att falla på plats och nya förändringar i mitt liv gör allt lite mer spännande, med nya utmaningar, mål och saker att se framm emot. Som till exempel så ska jag Emma och Rebecca boka en resa till Barcelona på fredag, vi åker i slutet av maj. Jag är sjukt taggad ocg länktar som fan! 
Något som också håller mig på bra humör är mina nya mål och rutiner med träningen, jag gör tränings schema för varge vecka och i dag var det första passet jag körde sedan jag hade förskylningen. Jag och Emma körde utomhus löpning, burpies, squats och situpps. Det är så skönt att träna med Emma för vi kompliterar varandra så bra! You go girl!!
 
Här är två bilder ifrån lägenheten, Emma är också med på ett hörn ♥
 
 
 

LÅNGDRAGET

2013-04-12 @ 11:14:38
GODMORGON PÅ ER, JAG HAR varit vaken ett tag, det är ju lite bökigt att sova med hostan. Jag har ju varit sjuk sedan i måndagskväll nu och jag börjar bli lite less på det här.. Jag blir ju inte bättre häller. I dag är halsen helt uppsvulletn och febern har inte släppt än. Man blir ju så sjukt uutråkad av att bara gå hemma också, men jag har ju försökt att sysälsatt mig själv lite iallafall, läst, städat, badat och läst bloggar. 
Jag lyxade till det i morse iallfall men fin frukost och nyhetsmorgon och nu tänkte jag lägga mig i badet och läsa lite. 
 
 
 

UPP OCH NER

2013-04-09 @ 10:54:24
GODMORGON PÅ ER hoppas att allt är bra med er. Jag har precis vaknat och ligger och lyssnar lite på musik. Jag är hemma och är sjuk i dag, feber och ont i hallsen SUCK! 
 
Jag tänkte komma med en liten uppdate nu eftersom det har hänt så sjukt mycket i mitt liv. Jag hänger ju knappt med själv... 
 
I början av mars så tog mitt kontrakt på andrahands lägenheten på odenplan slut så jag flyttade ut och in på rebeccas soffa i Solna. Det var ju inte ultimat eftresom det blev trångt och bökigt med mig på soffan haha! Men det var ju super mysigt att bo med mina finaste tjejer. 
Tanken och planen var ju att jag skulle flytta till Gubbängen och dela en lägenhet där tilsammans med en vänn till vår familj, Jessica. Jag skulle ha flyttat in hos henne nu i dagarna som var förra veckan men då avbröts den planen välldigt plötsligt.
 
Livet går inte alltid som man har planerat och man skall alltid ha en plan B. Det har jag verkligen lärt mig av detta som har hänt. Jag tänker inte gå in på exakt vad som har hänt med respect för alla inblandade. Men i snabba svängar så skulle det helt enkelt inte funka att jag och jessica delade lägenhet. 
Så som läget ser ut nu så bor jag hos min farbror i Tallkrogen. Jag håller på för fullt att söka nytt boende eftersom att det inte kommer funka i längden att bo här. 
 
Om ni vet något om en lägenhet eller rum i stockholm så hör gärna av er! PUSS

RSS 2.0